top of page

gyógytornász-fizioterapeuta,

egészségfejlesztő

A rendszeres testmozgás mindig is az életem része volt, és erre az inspiráló, egészséget támogató, és felszabadító útra, gyakorlat keretében szeretnék másokat is meghívni. Már gyerekként rengeteg sportágban kipróbáltam magam, a mozgás szeretete miatt felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem - Egészségtudományi Karán kezdtem, rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon. Itt találkoztam először a gyógytornász szakmával és azonnal tudtam, hogy ezt szeretném: gyógyulást a mozgás által, segíteni, hogy baleset, sérülés után, vagy krónikus betegség esetén is a lehető legteljesebb életet élhessenek mások.

2013-ban és 2015-ben diplomáztam, tanulmányaim befejezése után a Harkányi Rehabilitációs Centrumban helyezkedtem el, ahol általános mozgásszervi-, reumatológiai- és neurológiai gyógytorna mellett, lehetőségem volt nőgyógyászati betegek ellátásában részt venni, mely ösztönzött arra, hogy elmélyítsem tudásom és bővítsem tapasztalataim ezen szakterületen. Kórházi főállásom mellett szívesen vállaltam magánbetegeket és csoportokat, hétvégente pedig a Vizelési Tréning Program keretein belül tornáztattam inkontinenes panaszokkal küzdő gyerekeket.

5 éve magánegészségügyben dolgozom, praxisomban mozgásszervi panaszok, ízületi- hát-és derékfájdalmak kezelésével, sérülés és műtét utáni rehabilitációval, kismama tornával, szülés utáni regenerációval foglalkozom, illetve nőgyógyászati problémák: inkontinens panaszok, méhsüllyedés, hólyag-és végbélsérv fizioterápiás megoldásaira és azok megelőzésére fókuszálok.

Munkámat holisztikus szemléletmód jellemzi, a hozzám forduló pácienseket a test, szellem és lélek egységének tekintem, amely fizikai panaszok megmutatkozásával fejezi ki a teljességre való igényét. Találkozásaink során a mozgásszervi panaszok kezelése mellett szívesen látom el pácienseim személyreszabott tanácsokkal, mellyel egy egészségtudatodatossabb életmód kialakításában támogathatom őket.


Elkötelezett vagyok abban, hogy segítőként folyamatosan fejlesszem tudásom és bővítsem az alkalmazható technikák palettáját, ezért az alábbi képzéseken vettem részt:

  • Kineziotaping (2015)

  • Komplex Nyiroködéma Kezelés (2016)

  • Evidence Based Medicine a Medencefenék Fizioterápiájában (2017)

  • Fitmummy Postnatalis Training (2018)

  • Manuális Fasciakezelési Technikák (2019)

  • Hegkezelés (2020)

  • Köpölyterápia (2020)

  • FDM Terápia I-II-III. (2020-21)

  • Gerincjóga Oktató (2022)

legeslegjobb.png
bottom of page